Gyártók


 

 

ÁRUFOGLALÁS / HÁZHOZSZÁLLITÁS

ÁRUFOGLALÁS

Amennyiben Nem igényled a házhoz szállítást a rendelés során a
"* ÁRUFOGLALÁS * A TERMÉKEKET ÜZLETÜNKBEN FOGOD ÁTVENNI !" lehetőséget válaszd ha, ha csak FOGLALNI szeretnél termékeket.

Ilyenkor természetesen nem kerül semmilyen egyéb költség felszámításra, a megjelenő összeg csak a göngyöleg díját fogja tartalmazni.

Fontos! A kifizetetlen és át nem vett rendelést csak 3 munkanapig tartjuk foglalásban! Ennél hosszabb időre, csak a már kifizetett (pl. banki előre utalás), illetve egyeztetés után és legalább 5 érvényes megrendeléssel rendelkező vásárlóink által küldött rendeléseket tudjuk félre tenni 3 napnál hosszabb időre, de maximum 10 munkanapig.

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

A szállítást alvállalkozóval, vagy futárszolgálattal teljesítjük Magyarország területén.

TNT-s házhozszállítást csak BANKI ELŐREUTALÁSSAL vállaljuk, melyhez díjbekérőt küldünk!

A címadatoknál az Ország megadásánál Fontos, hogy a megfelelő régiót válaszd a pontos szállítási díjkalkuláció érdekében pl.:

Budapesti szállítási címnél: „BUDAPESTI SZÁLLÍTÁSI ZÓNA (Magyarország)

Vidéki szállítási címnél: „VIDÉKI SZÁLLÍTÁSI ZÓNA (Magyarország)

(Fenntartjuk a jogot, hogy a helytelenül megadott szállítási címből adódó költségeinket megrendelő felé továbbhárítsuk, illetve a regisztrációs adatoknál a hibás szállítási zónát átjavítsuk, valamint a szállítási a webáruház által számolt szállítási díjat különleges esetekben felülbíráljuk, melyről árajánlatot küldünk.)

Szállítás címként célszerű olyan címet megadnod ahol napközben elérhető vagy, illetve olyan személy címét megadni szállítási címként, aki napközben a megadott címen tartózkodik. Lehetőséged van a "FIÓKOM" - "Címeim" menüpont alatt akár több címet is megadnod és rendelésed során a legmegfelelőbbet kiválasztanod.
Fontos!
A rendelt termékek göngyöleg díját a rendszer a szállítási díjjal együtt tünteti fel!


ÉRTÉKHATÁR-SÚLYHATÁR

Webáruházunkban a TNT futárszolgálattal rendeléseket 3000 Ft felett és/vagy 5-40 kg között lehet leadni.
 A 50.000 Ft, illetve 40 Kg feletti kiszállítások előtt telefonon vagy emailben egyeztetünk a várható szállítás díjakról és feltételekről.

Ezen paraméterek felett a rendszer csak személyes átvételt , FOGLALÁST ajánl fel üzletünkben.

Amennyiben a feltüntetett súly, illetve Ft érték felett szeretnél házhoz szállítást kérni, jelezd ügyfélszolgálatunk felé a 460-0041-es telefonszámon vagy e-mailben.

Szállítási díjak.SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐ

A rendelt finomságokat a díjbekérőn szereplő összeg beérkeztét követő 2-5 munkanapon belül kapod meg amennyiben a rendelt termékekből minden raktáron van. A webáruházban a terméklapon közölt készletmennyiségek csak megközelítő értékűek és nem frissülnek azonnal.

A házhoz szállítást jelenleg TNT (Országosan), illetve saját futárunk (csak Budapest területén) teljesíti.

A kiszállítás idő intervalluma (d.e. vagy d.u.) függ attól, hogy melyik településen laksz. Érdemes rendelés leadása előtt erről a TNT ügyfélszolgálatán tájékozódni.

TNT ügyfélszolgálat telefonszáma: 06 40 31 31 31NYOMONKÖVETÉS

Miután a rendelt termékeket becsomagoltuk és a TNT rendszerébe rögzítettük adataidat, kapsz a TNT-től egy e-mail-t ahol a megadott linken tudsz pillanatnyi státuszáról informálódni.KÁRTÉRÍTÉS

Tekintve, hogy szállító a törékeny termékekre nem vállal felelősséget, így mi sem tudunk az üveg poharakra, palackozott üveges és egyéb törékeny termékekre törésgaranciát vállalni.

Ez alól kivétel:

  • amikor saját futárral / gépjárművel szállítjuk ki a rendelt tételeket. pl. Budapesten vagy könyékén.

  • amikor megrendelő nem azt kapja amit rendelt, vagy bizonyíthatóan mi felejthettünk ki valamit a csomagoláskor és emiatt hiányzik termék a rendelt tételekhez képest.

Átvételkor feltétlenül győződj meg a csomag sértetlenségéről. Amennyiben bontott, hiányos, vetess fel jegyzőkönyvet szállító képviselőjével.
Kosár  

A kosár üres

Betétdíj 0 Ft
Összesen 0 Ft

Az árak az Áfát tartalmazzák

Fizetés