Gyártók

Bush Noël 0,33L belga sör

12% erős fűszerezett ale
Gyártó: Dubuisson Sörgyár (1769) Pipaix, Hainaut
Az ár nem tartalmazza a 40 Ft betétdíjat.

Bővebb leírás


785 Ft áfával

2,288 Ft per liter

BS3060

Elérhetőség: Raktáron

Kívánságlistára

Hűségprogram Ennek a terméknek a megvásárlásával gyűjthetsz 7 hűségpontot. A kosarad összesen 7 pontot tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 7 Ft.


30 hasonló termék:

Bush de Noël-t először 1991-ben főzték mivel egyre nőtt a kereslet egy hangulatos karácsonyi, ünnepi sörkülönlegeség iránt.
Bush de Noël egy szűrt sör amit hosszú ideig erjesztenek. Alkoholtartalma eléri 12%-ot.
Ennek a sörnek a réz színét és kivételesen telt ízét a sok karamell maláta adja. A komló gondos adagolásától kapja a Bush de Noël jellegzetes és gyümölcsös ízét és a hab finom aromáját.
Bush de Noël-t korlátozott mennyiségben főzik, és könnyen előfordulhat, hogy nem jut minden ünnepi asztalra!!!

Színe sötét borostyánra vagy megbarnult teafőzetre hasonlít, nem úgy az illata és íze. Ha behunyt szemmel szagoljuk, szinte a kikötő szagát érezzük, először távolról a sós szelet, s nemsokára feltűnik az öreg halász és a tenger...Zárkózott sör, nem adja oda könnyen magát. Kezdetben csak a masszív testet érezzük, s csak azután tűnik fel az izmos savasság. Magas alkohol- és komlótartalma diszkréten belesimul a sör szerkezetébe. A korty során egyre erősödő karácsonyi sütemény édességet csak a végén, lenyeléskor érezzük, némi fahéj kíséretében. Fogyasztása egy kis csendet igényel. Nem hangoskodásra, hanem merengésre való sör, önmagunkkal való év végi szembenézésre késztet.

Kosár  

A kosár üres

Betétdíj 0 Ft
Összesen 0 Ft

Az árak az Áfát tartalmazzák

Fizetés